Tijdens u welverdiende vakantie in binnen- of buitenland wilt u uw woning graag zorgeloos achterlaten en in dezelfde staat aantreffen zoals u het heeft achtergelaten. Met de vakantieservice van JMB beveiliging houden wij niet alleen een oogje voor u in het zeil maar sorteren wij bijvoorbeeld ook de binnengekomen post, laten uw planten niet droog staan en ruimen tuinafval rond de woning op na een zomer- of winterstorm. Door onze aanwezigheid staat uw woning er niet verlaten bij en zal het een minder aantrekkelijk object voor criminelen zijn.

Wat als er iets gebeurt met mijn woning?
Bij een inbraak, brand, schade of andere calamiteit zal onze surveillant als eerste ter plaatse zijn om de situatie te overzien en eventueel op te lossen. Van te voren zijn er met u heldere afspraken gemaakt omtrent de gewenste vervolgstappen als een bepaalde situatie zich voordoet. In de meeste gevallen kunnen wij alles voor u regelen, zelfs aangiftes of verzekeringzaken, en houden u op de hoogte van de voortgang. Zo wordt een kapot raam door een glaszetter vervangen en zijn de glasscherven netjes opgeruimd. U kunt met een gerust hart uw vakantie voortzetten en treft bij terugkomst een schone woning aan.

Hoe vaak komen jullie langs?
Standaard komen wij 2 keer per week langs voor een controleronde. Naar wens kunnen wij natuurlijk vaker langskomen. Afhankelijk van uw wensen, de locatie en de criminaliteitscijfers van uw buurt geven wij graag een advies.

Hoe word ik op de hoogte gehouden?
U ontvangt na afloop van ieder bezoek een afschrift inclusief foto’s en eventuele bijzonderheden in uw e-mail.

Zakelijke klant?
Ook voor uw bedrijfspand(en) kunnen wij deze service verzorgen.

Wat zijn de kosten?
Vanaf € 39,- per week. Wij voeren dan 2 controlerondes uit, controleren op onregelmatigheid, sorteren de post, verzorgen de planten en staan stand-by voor calamiteiten. Tegen een meerprijs kunt u meerdere controlerondes reserveren of extra werkzaamheden laten uitvoeren. Als u voor langere tijd (>2 maanden) afwezig bent kunnen er andere afspraken worden gemaakt.

< terug naar onze website